Norwegian lanserar ny direktlinje mellan Paris och Denver

Norwegians globala expansion fortsätter med lansering av ny direktlinje mellan Paris och Denver. Norwegian erbjuder 58 linjer mellan Europa och USA vilket är fler än något annat europeiskt flygbolag.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian säger:

Vi är glada över att kunna ge resenärer på båda sidor om Atlanten ännu fler prisvärda direktlinjer. Både Paris och Denver är attraktiva resmål som både bidrar till ökad turism och positivt lokalt.

Norwegian kommer att flyga två gånger i veckan mellan Paris och Denver med start 9 april 2018.

I april lanserade Norwegian nya linje fra London Gatwick til Denver. Norwegian kommer att flyga två gånger i veckan mellan London och Denver (på tisdagar och lördagar) med start 16 september 2017. Från och med 29 oktober 2017 kommer sträckan att trafikeras tre gånger i veckan (på tisdagar, torsdagar och lördagar).

I början av juli lanserade Norwegian nya linjer från London Gatwick till Chicago och Austin, samt från Paris till Boston och Oakland/San Francisco. Tidigare i år lanserade Norwegian även linjer från London till Singapore och Buenos Aires.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *