Norwegian lanserar ny direktlinje mellan Stockholm och Orlando

Norwegian lanserar direktflyg mellan Stockholm Arlanda och Orlando i Florida, USA. Trots flygskatt och därmed begränsad ökning i Sverige vill Norwegian ändå visa att Sverige och Stockholm Arlanda kan få nya långlinjer.

Trots flygskatt vill Norwegian bidra till tillgängligheten i Sverige – även om det inte blir i den omfattning som bolaget hade planerat och önskat. Med start 29 oktober kommer den nya långlinjen trafikeras två gånger i veckan. Orlando är en av världens mest populära turistdestinationer och lockar med stort utbud av underhållningsparker, golfklubbar och shopping.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian säger:

Vi är glada över att kunna lansera direktflyg mellan Stockholm och Orlando samtidigt som vi fortsätter att se utmaningar i Sverige och därför pausar två andra långlinjer. Vi kommer att fortsätta utveckla linjenätet i Sverige men inte alls i den omfattning som vi hade planerat och önskat. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord våra nya och bränsleeffektiva flygplan.

Om den nya linjen
Stockholm Arlanda (ARN) – Orlando (MCO) kommer att trafikeras två gånger i veckan på måndagar och fredagar med start 29 oktober 2018. Biljetter finns nu till försäljning på www.norwegian.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *