Lufthansa ökar sömnkomforten i Business Class

Resenärer på utvalda långdistansflygningar som är 10,5 timmar eller längre kan nu se fram emot att slappna av ännu mer med Lufthansas nya ”Dream Collection”.

Från och med nu kommer resenärer i Lufthansa Business Class som reser till Sydafrika, Latin- och Sydamerika, samt till USA:s västkust att kunna njuta av en ännu bättre nattsömn, tack vare Lufthansas nya ”Dream Collection”. Förutom nya örngott och stora varma filtar, är det även nya madrassöverdrag som kommer att lanseras. Dessutom kan resenärer se fram emot att sova gott under sin nattflygning med en ny pyjamaströja från Van Laack.

De mjuka och stoppade madrassöverdragen är framtagna speciellt för Lufthansa i samarbete med den välkända tyska sängtillverkaren ”Paradies”. Ovansidan är helt gjord i bomull, medan undersidan är gjord av ett anti-halkmaterial. Denna kombination av material ger de bästa förutsättningar för luftgenomströmning vilket motverkar att värme samlas. En liknande, mjuk stoppning finns i de nya filtarna och kuddarna som ger en skön upplevelse. Både filten och örngottet är designade i Lufthansas nya design. Eftersom Lufthansa även vill sätta standarden när det kommer till miljöfrågor har förpackningen som tidigare var gjord av plast nu bytts ut mot ett pappersomslag.

Den ökade sovkomforten i Business Class är ett signum för Lufthansas premiumstandard. I december i fjol blev flygbolaget första europeiska flygbolaget att få fem stjärnor av Skytrax, en brittisk konsultbyrå som är specialiserad på flygindustrin.

”Dream Collection” kommer att installeras och implementeras på utvalda långdistansflygningar. Från och med juni kommer kollektionen även att vara tillgänglig på utvalda flighter från Tyskland till Asien. De andra långdistansflygningarna kommer att få nya filtar och örngott från hösten 2018.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *