Norwegian leasar Dreamliner från LOT

Det har varit mer regel än undantag att Norwegian har fått hjälp av andra flygbolag för att avveckla sina långlinjer, helt från starten. Både portugisiska HiFly och EuroAtlantic har flugit bolagets långlinjer på mer eller mindre fast basis, men också med kort varsel då Norwegian har haft stora tekniska problem med sin Dreamlinerflotta. 

Nu verkar det som att det är polska LOT som skall hjälpa Norwegian med att få iväg sina passagerarna. Enligt Reuters, har Norwegian nämligen leasat en Boeing 789 Dreamliner under perioden 27/10-30/11 2014. Enligt planen skall maskinen stationeras i Köpenhamn och flyga på linjerna till New York, Fort Lauderdale och Los Angeles.

För passagerarnas del är det goda nyheter då LOTs Dreamliner har en kabin som är mycket mer passagerarvänlig, speciellt längst fram i maskinen. Här finns nämligen en riktig Business Class samt både Premium Economy och economy.

Passagerare som har bokat Norwegian Premium economy kan räkna med placering i Business Class kabinen som är en kraftig uppgradering. Dessutom kommer en del passagerare ha turen att hamna i LOTs Premium Economy stolar.

Hur Norwegian hanterar vem som skall sitta var är dock oklart. Om det baseras på biljettpris eller om man försöker få folk att betala extra vid incheckning eller gate får tiden utvisa.

For de passagerer som har booket Norwegians Premium economy, så må man formode at de bliver placeret i Business Class kabinen, som er en voldsom opgradering. Desuden vil der også være passagerer som er heldige at havne på LOT’s Premium Economy sæder.

Här kan du se hur stolarna ser ut ombord på 787an från LOT.

LOT787Biz LOT787PE

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *