50% rabatt på bonusresor till Dublin, London och Manchester

SAS har precis släppt nya “Point bargains” där du kan spara 50% på antalet bonuspoäng till utvalda destinationer. Den här gången är det tre ganska intressanta städer som det är möjligt att resa till för färre poäng.

Välj mellan London, Dublin och Manchester till 15.000 poäng i SAS Go eller 25.000 poäng i SAS Plus. Du måste beställa senast på söndag den 12 oktober 2014 för att ta del av kampanjen men resa kan du göra från och med den 27/10 2014 till 28/1 2015. Här finns det alltså goda möjligheter att ordna en julshoppingtur till en av dessa tre städer.

SASPointbargains

Kom ihåg att du alltid kan avboka en bonusresa och få poängen återbetalade* om du skulle ändra dig. Det finns egentligen ingen anledning att vänta med beställningen.

 

Boka på SAS.se

 

* Poängen återbetalas om de inte har passerat sista förbrukningsdatum. Poäng som har förfallit går förlorade om du avbeställer.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *