Norwegian lyfter från Gatwick

I dag 2 juli startar Norwegian sina nya långlinjer från Gatwick till Los Angeles, New York och Fort Lauderdale. Idag gick första flyget till Los Angeles, New York (JFK) har premiär i morgon och Fort Lauderdale Startar på fredag.

Los Angeles skall flygas på sommaren onsdag och söndag, Fort Lauderdale måndagar och fredagar och New York tisdagar, torsdagar och lördagar.
Norwegian reklamerar med priser från 179 pund enkel från Gatwick. I juli ligger priserna en bra bit över detta (mellan 2500 och 6500 kronor till New York). Premium class ligger på 7300 kronor och uppåt. Nu skall man dock komma ihåg att biljetterna till lägst pris antagligen är slut sedan länge och vi får se hur priserna ser ut framöver. Anslutningsbiljetter från Skandinavien finns också till ett något högre pris.

Alla linjerna flygs med Boeing 787-8 Dreamliner.

norwegiantillbud

Ser man på tidtabellen så skall den klaras med en enda Dreamliner. Detta skapar dock en sårbarhet vid minsta försening och vi har väl alla historierna med Norwegian och flygplanstypen färska i minnet.

norwegiantt

För beställning och priser klicka här

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *