Norwegian Reward förnyas

Lojalitetsprogrammet Norwegian Reward görs om vilket innebär nya förmåner. Under våren introduceras ett flertal förmåner för de som flyger mest.

Norwegian Reward är Norwegians prisbelönta lojalitetsprogram. Nu förnyas Norwegian Reward med samma syfte som tidigare – att ge Norwegians passagerare en billigare och ännu bättre flygresa. Intjäning av CashPoints och förmåner fortsätter att vara kärnan i programmet. Ju oftare Rewardmedlemmar flyger med Norwegian, ju fler förmåner får de. De som flyger extra ofta kommer framöver att få ännu fler förmåner att välja bland.

Större frihet att välja bland förmåner

Rewardmedlemmar kommer att få en ny förmån efter var åttonde flygning som görs under 12 månader, inklusive mellanlandningar. Den första förmånen är alltid 2% extra CashPoints på alla Norwegianbiljetter, därefter väljer de vilka förmåner de vill ha. Förutom gratis incheckat bagage, platsreservation, Fast Track och ytterligare 2% intjäning av CashPoints, kan medlemmar nu även välja gratis handbagage i bagagehyllan som nästa förmån.

– Våra medlemmar har sagt att förmåner som de själva kan välja är bland de viktigaste fördelarna i Rewardprogrammet. Förutom ännu större flexibilitet vad gäller val av förmåner lägger vi nu till gratis handbagage, en efterlängtad förmån, säger Christoffer Sundby, Marknadsdirektör på Norwegian.

Extra fördelar för de som flyger mest

Under våren kommer Norwegian även att lansera flera unika förmåner för de som flyger mest. Resenärer som flyger mer än 32 flygningar per år får alla förmåner i Rewardprogrammet, utöver några helt nya, exklusiva förmåner som blir tillgängliga våren 2023. Det är bland annat gratis kaffe och te ombord på flygningar med servering, prioriterad ombordstigning, inget utgångsdatum på CashPoints och prioriterad kundservice.

– Allt fler affärsresenärer väljer att flyga med Norwegian. Det är en kundgrupp som vi vet särskilt uppskattar vår punktlighet och regularitet. Därför inför vi nu skräddarsydda förmåner för de som flyger mest med oss. Vårt mål är att erbjuda bekväma, sömlösa och effektiva resor med det lilla extra. Vi se fram emot att lansera de nya förmånerna under våren, fortsätter Sundby.

 

Intjäning och användningav CashPoints

Rewardmedlemmar tjänar fortfarande CashPoints varje gång de flyger med Norwegian, köper något hos Norwegian Rewards partners eller använder sitt Norwegian-kreditkort. Mängden intjänade CashPoints på flygresor beror på vilken biljettyp man har:

  • 1 % CashPoints på LowFare-biljetter
  • 2 % CashPoints på LowFare+-biljetter
  • 5 % CashPoints på Flex-biljetter

CashPoints kan bland annat användas för att betala för flygbiljetter (helt eller delvis), incheckat bagage, platsreservation eller förhandsbeställda måltider. En CashPoint motsvarar en krona. Det finns inga begränsningar för antal tillgängliga säten per flygning för de som vill använda intjänade CashPoints. Det här är kärnan i Norwegian Rewardprogrammets popularitet och varför det flera gånger utsetts till Europas bästa lojalitetsprogram. Ändringarna i Norwegian Reward gäller från och med 28 mars 2023. Mer information om förmånerna för de som reser mest kommer att offentliggöras under våren.

Foto: Norwegian / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *