Norwegian Reward ingår samarbete med Swedavia om förmånligare parkering på flygplatser

Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward fortsätter att utveckla erbjudandet till sina medlemmar och ingår samarbete med Swedavia om förmånligare parkering på flygplatser.

Samarbetet innebär att medlemmar i Norwegian Reward som förbokar parkering på flygplatserna Stockholm Arlanda Airport, Göteborg Landvetter Airport, Malmö Airport, Umeå Airport och Luleå Airport tjänar upp till 10 procent CashPoints. Parkeringsförmånen kommer även att gälla på Åre Östersund Airport i samband med att Norwegian börjar flyga dit i december.

Det finns flera fördelar med att förboka sin parkering med Norwegian Reward eftersom man tjänar upp till 10 procent CashPoints, får rabatt på parkeringen samt en garanterad parkeringsplats. Bokningen ska göras online via www.norwegianreward.se.

May Haukedahl Wilson, Head of Partnerships på Norwegian Reward säger:

Norwegian Reward är ett av de snabbast växande lojalitetsprogrammen med över en miljon medlemmar i Sverige och över åtta miljoner medlemmar globalt. Genom samarbetet med Swedavia kan vi erbjuda våra medlemmar förmånligare parkering vid flygplatser, vilket vi är väldigt glada över.

Vita Andrews, chef Parking and Entry på Swedavia säger:

Norwegian är en av våra största flygbolagskunder och vi är glada över att kunna utveckla vårt samarbete till att förutom etableringen av nya flyglinjer nu även inkludera parkeringen. Genom det nya förbokningssamarbetet har vi också möjlighet att bättre optimera tillgången på parkeringsplatser vilket gynnar alla resenärer som ska parkera vid våra flygplatser.

Om Norwegian Reward

Norwegian Reward har cirka 8,3 miljoner medlemmar runt om i världen och 1,3 miljoner medlemmar i Sverige. Medlemmar tjänar CashPoints när de reser med Norwegian och när de köper de tjänster och produkter som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. För mer information, vänligen besök www.norwegianreward.se. Det är helt gratis att bli medlem.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *