MJÖLBY STADSHOTELL BLIR EN DEL AV BEST WESTERN

Mjölby Stadshotell ansluter sig till Best Western Hotels & Resorts under varumärket Sure Hotel Collection, kännetecknat av charmigt boende i färgglada omgivningar.

Med det nya tillskott stärker hotellkedjan sin position i Östergötland.

135 år sedan när järnvägen anlände till Mjölby, insåg staden behovet av ett hotell. Kort därefter öppnade Mjölby Stadshotell en historisk byggnad mitt emot tågstationen. Ännu idag ligger Mjölby Stadshotell på samma plats och är ett viktigt knutpunkt nära Linköping, Vadstena, Mantorp Park och andra välbesökta destinationer i regionen.

Markus Höglund, vd på Mjölby Stadshotell berätter:

Vår ambition är att vara förstahandsvalet för alla som behöver boende i Mjölby och omnejd. Vi ser fram emot att dela erfarenheter med de andra medlemshotellen och utveckla vår service, kvalitet och miljötjänster tillsammans.

Mjölby Stadshotell erbjuder 73 rum, mötesfaciliteter, fitnessanläggning och bastu. Från måndag till fredag serveras lunchbuffé i samarbete med flera lokala bönder och matproducenter. Vardags kvällars After Work erbjudanden har gjort hotellet till en naturlig mötesplats för både Mjölbys lokala och hotellgäster.

Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige berätter:

Mjölby Stadshotell representerar mycket av vad Best Western Hotels & Resorts står för; Det är personligt i kombination med ett stort lokalt engagemang. Vi är väldigt glada att välkomna Mjölby Stadshotell till familjen Best Western, vilket stärker vårt utbud av unika hotell i regionen.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *