FINNAIR FÖRBÄTTRAR KUNDUPPLEVELSEN

Finnair investerar under de kommande åren i kundkomfort. Finnair förnyar alla sina kabiner på sina ATR-flygplan, och introducerar en ny Premium Economy-klass på sina långdistansflyg.

Investeringarna talar om Finnairs vill erbjuda en hög nivå av kundkomfort och ökat val för sina kunder.

Finnairs ATR-flygplan används för närvarande för inrikesflyg i Finland, på flyg till Baltikum, till Gdansk i Polen och till Stockholms Bromma flygplats. Flygningarna drivs av Finnairs partner Norra. Kabinförnyelsen kommer att innehålla nya säten, nya mattor och en harmonisk och fräsch kabin inredning. De första ATR-flygplanen med den nya kabin förväntas vara i bruk under sommaren 2019, och renoveringen av de 12 flygplanen kommer att slutföras vid slutet av Q1, 2020. Piia Karhu, Senior Vice President, Customer Experience hos Finnair säger:

“Vi vill att våra kunder ska få en ny nordisk upplevelse på våra regionala flygningar. Den regionala trafiken är en viktig del av Finnairs nätverk – vi har över 30000 ATR-flyg varje år”

Den ny kabineklass, Premium Economy, introduceras för hela långdistansflottan från 2021. Premium Economy-klassen kommer att ha sin egen kabine. Premium Economy-klassen erbjudar skräddarsydda design för Finnair och ge kunderna ökat utrymme och komfort tillsammans med ett förbättrat serviceutbud. Karhu tillägger:

“Vi ser en växande trend av kvalitetsfokuserade resenärer, som lägger ett starkt fokus på komforten och kvaliteten av reseupplevelsen. Som svar på kundernas behov från alla våra nyckelmarknader, kommer vår nya Premium Economy-klass att tillgodose kraven hos både fritids- och företagskunder.”

Finnair har ännu inte publicerat illustrationer eller bilder av den nya reseklassen, vilket förmodligen beror på detaljerna ännu inte är på plats. Men de vet redan att det första flygplanet kommer att ha platserna installerade under fjärde kvartalet 2020 och att utbyggnaden för hela flottan tar cirka 2 år.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *