Norwegian Rewards ökar poängen

Det pratas mycket om förbättringar och marknadsanpassningar bland olika bonusprogram just nu som i realiteten betyder en devaluering. Norwegian går dock mot strömmen och ökar antalet CashPoints du får när du använder ditt Bank Norwegiankort för att betala med. 

Från och med idag, den 16/6 2015 ökar upptjäningen på inrikes och långdistansflygningar från 2% till 5% på lågprisbiljetter och från 10% till 20% på Flexbiljetter, en markant ökning på antalet intjänade CashPoints. För att kunna ta del av denna förbättring krävs det att man betalar lågprisbiljetterna med ett BankNorwegiankort. För Flexbiljetterna däremot verkar det inte spela någon roll vilket kort du betalar med. Troligtvis är det många av Norwegian Rewards medlemmar som redan har kortet för att kunna maximera antalet CashPoints på alla sina köp.

Samtidigt blir upptjäningen personlig, vilket gör att du nu enbart får poäng för de resor du själv. Poängen kommer framöver att delas ut efter att resan är genomförd och inte vid beställning.

Efterregistrering

Tidigare har det inte varit möjligt att efterregistrera CashPoints, men nu öppnas även en möjlighet för detta. Framöver kan du efterregistrera dina CashPoints upp till 30 dagar efter resan. Det är en glädjande nyhet som har varit saknad av många när det visar sig att Rewardsnumret inte har varit inne vid bokning.

Slutsats?

På det stora hela verkar Norwegian Rewards vara på väg i rätt riktning ur ett konsumentperspektiv för oss kunder. När “alla andra” försämrar sina program genom att devalvera poängvärdet är det spännande att Norwegian faktiskt ökar antalet poäng man får.

 

Artiklen publicerades ursprungligen på Bonusfeber.no av Jörgen

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *