Ny kund hos Nextory? – Du tjänar 800 EuroBonus-poäng och får tillgång till Nextorys utbud av e-böcker

Nu kan du som SAS EuroBonus-kund provprenumerera på Nextory, samtidigt som du tjänar 800 poäng.

Just nu är det möjligt att prova en väldigt uppskattad en digital provprenumeration på Nextory. Som ny kund tjänar du hela 800 poäng (I vanliga fall 400 poäng) på en digital provprenumeration.

Nextory har marknadens största utbud av e-böcker och man kan för en fast månadsavgift läsa och lyssna på så många böcker man vill. Nextory har tusentals titlar, inklusive de senaste nyheterna. Man behöver inte vara uppkopplad mot Internet eller online för att läsa.

 

Prova Nextory gratis i 30 dagar som EuroBonus-medlem

Som EuroBonus-medlem kan du prova Nextory gratis i 30 dagar (i vanliga fall 14 dagar). En perfekt reskamrat till din nästa flygresa med oss! Du tjänar EuroBonus-poäng även om du väljer att inte fortsätta med din prenumeration.

Vänligen notera

Detta erbjudande gäller endast en gång per EuroBonus medlem och är endast tillåtet för nya, svenska prenumeranter. Vänligen observera att kampanjen endast gäller en gång per EuroBonus-medlem, och att köpet måste gå igenom SAS Online Shopping för att poängen ska registreras. Använd länken i kampanjen för att genomföra ditt köp.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *