Nytt SAS öl runt hörnet

Från och med september förra året har SAS serverat exklusiv öl från det danska mikrobryggeriet Mikkeller ombord. “Scandinavian sky high Wit” och Scandinavian Sky High Red Lager” har varit tillgängliga för bolagets business class passagerare på långlinjerna. Nu fullföljer man öltriologin med “Scandinavian Sky High Blue Skies” och nu får även passagerare i GO och Plus möjligheten att njuta denna ombord.

Bägge tidigare utgåvor har fallit väl i smak hos SAS passagerare och nu är det alltså dags för en tredje öl. I skrivande stund vet vi inte så mycket om den annat än att det har talats om en pale ale. Bryggningen är i full gång och “Blue Skies” kommer att finnas ombord till sommaren. Designen på burken är, precis som tidigare, skapad av Keith Shore.

Mikkellers “Scandinavian Sky-High Wit” og “Red Lager” Foto: SAS/Mikkeller

Vi har tidigare kunnat avslöja att SAS från och med den första april inte bara ger gratis dryck till EuroBonus Diamond medlemmar utan nu även serverar öl från Mikkeller i GO och PLUS på långlinjerna. Detta är goda nyheter för oss som tycker om god öl men inte har möjlighet att flyga runt i business class hela tiden.

Enligt Peter Lawrance, ansvarig för serveringsplaneringen på SAS är den kommande pale alen det sista på ölfronten inom en överskådlig framtid men att man arbetar med andra spännande och exklusiva produkter som passagerarna kommer få ta del av.

Det vore fel att påstå att vi inte väntar med spänning på vad som komma skall!

Artiklen skrevs ursprungligen av Cecilie för Bonusfeber.no

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *