Prova Finnairs A350 från Stockholm och Göteborg

Finnair får leverans av sin första A350-900 till hösten och typen skall användas primärt på bolagets linjer till och från Asien men under en infasningsperiod kommer det finnas möjlighet att prova flygplanet på närmare håll.
Totalt har Finnair beställt 19 A350-900 med totalt 292 stolar i konfigurationen 46/43/208 (Business/economy comfort/economy).
I början av oktober skall flygplanet och dess besättningar varmköras på bolagets Europanätverk. Denna testperiod börjar den 5/10 och på listan över destinationer den skall provas på återfinns bland annat alla skandinaviska huvudstäderna samt Göteborg.

Flygplanet kommer då att ersätta befintliga A320 och Embraermaskiner och för att gardera sig kommer man inte sälja fler stolar än vad ordinarie maskiner tar.
Vill du prova på den nya A350 skall du boka in dig på AY 650 den 7/10 från Arlanda som avgår 20:45 eller AY674 från Göteborg den 13/10 klockan 20:20.

Observera att även om flighterna ligger planerade i systemet kan ändringar förekomma. Läs mer om Finnairs A350 satsning på bolagets dedikerade hemsida.

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  • Redaktionen says

   Hej,
   Det är inte gratisflygningar det är tal om utan vanliga linjeflygningar som bokas via Finnairs hemsida.
   //Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *