Heathrow: Spännande fördelar för dig som har Star Alliance guld eller silver

Star Alliance har har just nu en kampanj gående på Heathrows terminal två för sina guld och silvermedlemmar. Kampanjen sträcker sig till och med den 31/5 2015 och ger en rad fördelar. 

Har man ett guldkort inom Star Alliance (till exempel SAS EuroBonus), får man under kampanjperioden en gratis uppgradering till Business First Class på Heathrow Express. En biljett i Business First kostar normalt  £29,50 per väg  mot £21,50 i Express-klassen. Med guldkort kan man alltså köpa billigaste biljetten i Express-klassen och sätta sig i Business Firstkupén. När konduktören kommer visar du din biljett tillsammans med ditt Star Alliance guldkort.

I Business First kan man njuta av bättre benplats och gratis tidningar och tidsskrifter.

Följande fördelar erbjuds på terminal två för både guld och silvermedlemmar:

  • £10 rabatt hos T2World Duty Free, om man handlar för  minst £150. Visa upp denna streckoden i kassan, och £10 dras av från totalpriset.
  • 50% rabatt på Heathrow Meet & Assist Service og Heathrow Porter Service. Här kan du beställa personlig assistans som guidar dig genom flygplatsen från incheckning till avgång samt assistans med bagaget. Använd koden star50 när du beställer tjänsterna här.
  • £20 rabatt i skjortbutiken Thomas Pink om man handlar för minst £100. Säg “Star Alliance”  i kassan för att få rabatten
  • Gratis dryck när du beställer mat på The Gorgeous Kitchen. Visa ditt guld eller silverkort när du beställer.
  • 10% rabatt på WHSmith, när du köper för minst £10.
  • 10% rabatt på parkeringstjänster

Klicka här för att komma till kampanjsidan

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Bosse says

    Kan behövas med tanke på avståndet mellan T2 och HE. Faktiskt helt förkastligt i en helt nybyggd terminal att avståndet till flygtåget mäts i kilometer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *