Ökade bagagevikter hos Thai Airways

Thai Airways har med omedelbar verkan ökat gränserna för hur mycket bagage du får ta med dig när du reser med bolaget. Nu är Thai Airwas faktiskt bland de mer generösa bolagen, i alla fall i ekonomiklass.

Framöver kan du ta med dig ännu mer bagage utan att betala extra för det när du flyger med Thai Airways. Bolaget ökar nämligen gränserna i alla klasser med 10kg.,

Det betyder att gränserna framöver blir som följer:

Ekonomiklass 30 kg
Royal Silk Business Class : 40 kg
Rotal First Class: 50 kg.

Inget enskilt kolli får överstiga 32kg. Sker detta måste man dela upp det på flera kollin.

Specialbagage som t.ex golfbag, dykutrustning och liknande ingår i totalvikten och överstiger den detta betalas en avgift enligt gällande regler.

Med denna regeländring är Thai Airways helt klart bland branschens mest generösa tillsammans med t.ex. Emirates. De flesta andra bolag erbjuder 23kg inkluderat i priset och då som ett kolli. På Business och First kan man dock lätt hitta andra bolag som erbjuder högre bagagevikter. Här har det mer eller mindre blivit standard att man kan ta med sig 2 x 23kg på Business Class.

Vi på Bonusfeber gläds självklart åt att det även sker förbättringar för passagerare på olika områden. Thailand och övriga Asien är populärt bland Skandinaver och det är helt värt att räkna in alla delar i det totala biljettpriset. Övervikt är som bekant en dyr historia och ju mer inkluderat, desto mer shopping i t.ex Bangkok. 

10609450_10152415989142293_4586849178203136132_n

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Ingvar Mårtensson says

    Hej . Vi ska stanna Thailand 4 månader och har golfbaggar med båda, skulle därför fråga vad en extra väska å 30 kg skulle kosta extra ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *