Påskshopping med EuroBonus – just nu extra många kampanjer!

I anledning av Påsk är där just nu extra många kampanjer att hitta på SAS Online Shopping.

 

Våren är på väg och det samma är corona-vacciner till det allmänna folk. Detta innebär ökad möjlighet att resa igen till varmare länder under överskådlig framtid Just nu har SAS Online Shopping extra många attraktiva kampanjer som gör att du och din familj kan tjäna värdefulla poäng för resan.

 

Den här veckan kan du tjäna dubbla poäng H&M, SONOS, HelloFresh, Adlibris, Nextory, Care of Carl och många många fler. Se de aktuella kampanjerna här

 

Via plattformen kan du handla i mer än 400 butiker och tjäna upp till 100 poäng per 100 DKK. Du hittar också ett brett urval av matlådor, mobilföretag och streamingtjänster där du tjänar ett fast och attraktivt antal poäng.

 

För att tjäna poäng loggar du bara in med din EuroBonus-inloggning, hittar dina favoritbutiker och handlar. Då får du automatiskt ett e-postmeddelande när köpet registreras och igen när poängen har betalats ut till ditt konto.

 

Det är inte ett krav att ha ett SAS Mastercard / AMEX, men om du använder detta för att betala med tjänar du helt enkelt ytterligare poäng.

 

Gå enkelt framåt med SAS Online Shopping via någon av länkarna nedan:

GÅ TILL FÖRSTASIDAN 
AKTUELLA KAMPANJER 
VISA ALLA BUTIKER

REGISTRERA SAKNADE POÄNG

 

Go’ shopping

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *