Barn upp till 15 år bor gratis i sommar – familjer i fokus när Scandic öppnar upp för sommarbokandet

Scandic

Sommaren närmar sig med stormsteg och med det även semesterplaneringen för hundratusentals svenskar. I år väntas inrikesresandet dominera efter ett år av pandemi och nya resvanor. Sommarsäsongen hos Scandic börjar redan nu och erbjuder närhet till Sveriges mest eftertraktade semesterpärlor, flexibla bokningsvillkor och säkra hotellvistelser. Nytt för i år är bland annat att alla barn upp till 15 bor gratis, äter middag för 10 kronor och i frukosten som serveras ända fram till klockan 12, dukas det upp en pannkaksbuffé på alla svenska Scandichotell.

Barnfamiljer har alltid varit en viktig målgrupp för Scandic. Inför en sommar då många familjer planerar sina semestrar inom Sveriges gränser, presenteras nu flera nya erbjudanden för att underlätta och förgylla semesterupplevelsen för gäster i alla åldrar. Från och med idag bor barn upp till 15 år gratis i förälders rum på alla Scandic hotell i Sverige. Om man har en större familj erbjuds tonårsrum bredvid föräldrarnas rum för endast 650 kronor. Från och med den 18 juni äter barn upp till 15 år middag för 10 kronor från barnmenyn eller får 50% rabatt på mat från ordinarie meny och varje morgon inleds med en läcker pannkaksbuffé på alla Scandichotell. Hotellfrukosten har även förlängts fram till klockan 12 under hela sommaren vilket möjliggör en flexibilitet för barnfamiljer att planera sin dag.

Det skall vara lätt att boka och resa, särskilt för barnfamiljer som ofta har en hektisk vardag och både behöver kunna planera långt i förväg och ha stor flexibilitet på plats. Inför årets sommarsäsong har vi lyssnat in på feedback och anpassat våra erbjudanden efter det och därför känns det kul att tidigt gå ut och kunna erbjuda barn och föräldrar en riktigt bra helhetsupplevelse på Sverigesemestern i sommar.

Eva Lundström, Marknadschef på Scandic Sverige.

På 29 utvalda familjehotell kommer även en pannkaksmeny med extra allt att serveras, både för stora och små, och för 99 kronor per dag kan föräldrar även köpa ett så kallat sommarband – ett armband så att barnen själva kan hämta popcorn, glass och dryck i restaurang eller reception.

Scandic följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och genom programmet ”Stay Safe at Scandic” erbjuder Scandic säkra hotellvistelser i sommar. Det innebär genomtänkta flöden för att undvika trängsel, avståndsmarkeringar i hotellens allmänna ytor, handsprit och tillgång till handtvätt, utökade städrutiner, kontinuerlig desinficering av allmänna ytor och minskat antal platser i lobbys och restauranger. Gäster som ändå vill undvika att vistas i restaurangen kan välja en frukostbox som pick-up som kan förtäras i rummet eller på språng.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *