Så får EuroBonus Diamondmedlemmar gratis dryck från och med idag!

Som vi tidigare har skrivit om införs det i dag en gratis dryck för SAS EuroBonus Diamondmedlemmar som flyger i SAS GO. Men hur gör man för att få en gratis Ramlösa? Bonusfeberredaktionen har fått en inblick i hur detta skall gå till. 

Per idag klarar inte passagerarlistorna, och därmed inte heller kabinpersonalen att skilja mellan EuroBonus Gold och EuroBonus Diamond. Det är inte heller alla som har med sig det fysiska EurBonuskortet när de är ute och reser. Därför har SAS infört en temporär lösning för EuroBonusDiamondmedlemmar som vill ha gratis dryck på sin resa i GO.

Genom att kontakta personalen i inchekningen,  loungen eller vid gaten innan avresa kan du hämta ett EBD klistermärke som du måste placera väl synligt på överkroppen. Det enda du behöver göra är att visa till EuroBonus Diamondkort, antingen det fysiska, en utskrift från SAS.se eller från SAS appen. Detta klistermärke ger dig gratis dryck ombord. I tillägg blir det lättare för gatepersonalen att identifiera dig när det är uppgraderingar på gång.

aprilfools4

Källor i SAS som vi har varit i kontakt med, bekräftar också att detta kommer hjälpa kabinpersonalen som nu lättare kan identifiera bolagets mest lojala kunder och erbjuda personlig service ombord.

När SAS får ordnat ett eget prefix för EBD på passagerarlistan kommer klistermärket inte längre att behövas.

Klistermärket är en vidareutveckling av de s.k. smile badges som bolagets anställda har på sin uniform.

hello

 

Denna artikel publicerades ursprungligen av Cecilie på Bonusfeber.no

Foto: SAS

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *