SAS-appen med kul uppdatering

Om du inte har uppdaterat din SAS-app ännu bör du göra det för att få tillgång till en rad nya och roliga funktioner. Och har du inte installerat appen ännu rekommenderar vi att du gör det. 

Appen bidrar till att förenkla dina resor med SAS. Man får bland annat boardingkort direkt i telefonen och man får möjlighet att välja plats och mycket annat. SAS-apppen kan du ladda ner genom att klicka här, och för en introduktion till vad appen kan göra rekommenderar vi denna video:

Den nya versionen heter 2.1 och innan du installerar den får du följande meddelande:

SAS-app-nyhet1

Nu får du alltså besked om gateändringar och översikt över din resestatistik. Det är sistnämnda funktion (tidigare enbart tillgänglig i iPad appen) som är den roligaste funktionen bland nyheterna då den talar om för dig hur många gånger du har rest runt jorden!

Såhär kan statistiken se ut (för en som är i början av sin kvalificeringsperiod).

 

sasapp-nyhet2

 

Här ser vi att personen i fråga har rest motsvarande 2,2 gånger runt jorden senaste året fördelat på 94 timmar och 70 flighter.

Hur ser din statistik ut? Kommentera gärna!

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Algurén says

    Är detta en uppdatering till iPhone 6 endast? På App-store ligger den nya versionen inte uppe, inte till 5S iaf :/ Kul grej med statistiken 🙂

    • Redaktionen says

      Det verkar som den bara har kommit t Android och iPad än så länge. Apple Store brukar vara lite långsammare. Jag väntar också 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *