Scandic To Go besöker New York

Scandic To Go besöker New York. Mellan den 23-28/9 kan du besöka Scandics mobila hotellrum i “The Big Apple” och du kan bo där helt gratis genom att bli utvald som Scandics resereporter. 

Det är i samband med NORTH – Nordic Food Festival, som Scandic öppnar sitt mobila hotellrum och kommer då heta Scandic Haymarket Square.

Nordic Food Festival finder sted i New York City.

Det är tredje gången som Nordic Food Festival äger rum och här kan man möta kända kockar från hela Norden och bland de svenska deltagarna hittar vi Fredrik Berselius och Lars Åkerlund.

Under de fem dagarna kommer det vara en rad events för alla som älskar mat och dryck att se fram emot. Se hela programmet här

Vinn en resa till Nordic Food Festival med Scandic

Scandic är årets huvudsponsor som hotellpartner för Nordic Food Festival och just nu har man en tävling där du kan vinna både resa, vistelse och mycket annat spännande i förbindelse med festivalen. Du skall vara Scandics resereporter och ta ta bilder och skriva reportage från de fem dagarna som Nordic Food Festival varar. Delta i tävligen här 

Om Scandic To Go

Scandic To Go fraktas över Atlanten. Det mobila hotellrummet erbjuder allt, som ett vanligt rum hos Scandic gör.  Hotellrummet fraktas över Atlanten med fraktfartyg och Scandic kommer att dokumentera hela upplevelsen.

Rummet är på 18m2 och har eget badrum med dusch och toalett. Det har två 90cm breda sängar, en bäddsoffa och specialdesignad förvaring till kläder och annat, samt en stor terrass. Alla fönster har mörkläggningsgardiner både tak, golv och belysning håller Scandicstandard.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *