SAS återvänder till Riga

Den 29 mars återvänder SAS till Riga när man öppnar en direktlinje från Stockholm till den lettiska huvudstaden. Det blir till en början 18 frekvenser i veckan.

Trafikstarten sammanfaller med att Lettland tar över ordförandeklubban och man kommer då att flyga sträcka med 18 avgångar i veckan för att möta efterfrågan som finns från affärsresande som vill resa över dagen.

Enligt Anders Wahlström, Försäljningschef på SAS, är det en linje som länge har varit efterfrågad och anledningen till att man känner att tiden nu är mogen att återvända.

Tidtabell under vardagar:
Avgångar från Arlanda kl 8:25, 16:00 och 19:35.
Avgångar från Riga 06:55, 11:10 och 18:45.

Tidtabell under helger:
Avgångar från Arlanda på lördagar kl 8:20 och söndagar kl 13:10 och 20:30.
Avgångar från Riga på lördagar kl 7:30 och 11:05 och söndagar kl 15:55.

Linjen kommer att flygas med en ATR72-600 som tar 70 passagerare. I tillägg trafikerar även Air Baltic och Norwegian linjen sedan tidigare. Hur reaktionen blir från dessa två aktörer i form av priser och tidtabeller återstår att se.

Från Bonusfebers sida ser vi positivt på att SAS svarar på kundernas efterfrågan och hoppas att utfallet blir positivt. Tidtabellen kommer även att göra det lätt att ta en helgtur till Riga som är ett populärt resmål för svenskar då staden bjuder på många spännande upplevelser i form av mat, dryck och kultur.

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *