Vilka Business Class stolar är bäst i SAS nya kabin?

Bonusfeber.se kunde i tisdags offentliggöra de första bilderna från den helt nya SAS långlinjekabinenÄven om alla stolarna inte är färdiginstallerade ännu fick vi en bra idé om hur den slutgiltiga produkten blir. Vi kommer här med vårt bud på vilka stolar som är bäst att välja ombord i den nya kabinen. I SAS Business Class ser det spontant inte ut att vara några “dåliga” stolar. Det kan självklart vara lite oljud från galleyt på den bakersta raden. De är dock små skillnader på stolarna, som det kan vara värt att uppmärksamma. T.ex. kan du få en lite längre säng om du väljer rätt stol.     Här är våra bud på hur du bör prioritera ditt val av plats. Bästa stolar: 2A, 4A, 6A 2H, 4H, 6Hkabinb Dessa stolar är single stolar närmast fönstret. Sängen här är några centimeter längre än på övriga stolar, 202cm mot 196cm. Det beror på att man har fötterna “inne” i stolen framför när man ligger ner. När stolen framför har sidobordet mot väggen lite längre då det inte skall vara möjligt att gå ut i mittgången. Det ger mer plats till fötterna för passagerarna bakom. Dessa sex stolar är alltså de vi ser som absolut bäst i den nya Business Classkabinen. Bra stolar: 8A og 8H Dessa platser är likvärdiga med de vi har utsett till de bästa platserna. Men då de är placerade närmast galleyt är de risk för lite högre ljudnivå när kabinpersonalen arbetar med att förbereda maten. Dessutom kommer man att uppleva lite mer “trafik” från andra passagerare som skall på toaletten eller till buffén. kabinc 1A, 3A, 5A, 7A 1H, 3H, 5H, 7H Dessa stolar är några centimeter kortare än de bästa i liggposition och placerade mot mittgången. Det är en klar fördel att det är singelstolar (förutsatt att man reser ensam) men kan samtidigt kännas lite mindre privata pga. närheten till mittgången. kabind 1D, 1F, 2D, 2F, 3D, 3F, 4D, 4F, 5D, 5F, 6D, 6F, 7D, 7F Dessa stolar är standardstolar. Alla fortfarande mycket privata. Reser du tillsammans med en medpassagerare är det dessa du skall välja. I alla fall om man gärna vill prata med varandra. Ingen av stolarna i kabinen är direkt ägnande att sitta bredvid varandra och föra långa samtal, men dessa är bäst. Längden på stolarna i vågrätt position är 196cm. kabine 8D, 8F

kabinf

Dessa två stolar är standardstolar och kan vara toppen om man reser tillsammans med någon. De är dock placerade på den bakersta raden och därmed närmast galleyt. Det kan potentiellt ge lite högre ljudnivå när kabinpersonalen arbetar och andra passagerare skall på toaletten och till buffén. Allt i allt, är alla stolarna ombord bra. Vad vi har kunnat se är det ingen av dem som är direkt dåligt placerade. Men om du är lång och vill ha några centimeter extra när stolen är omgjord till en säng är det alltså några som är bättre än andra. Dessutom kan det vara lite mer ljud från galleyt på den bakre raden. Stolarna på varannan rad, ut mot mittgången, kan kännas mindre privata än de där sidoväggen separerar dig från mittgången.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *