SAS bygger om sin lounge på Göteborg-Landvetter

SAS börjar under april månad att bygga om sin lounge på Göteborg-Landvetter (GOT) vilket bland annat kommer att innebära en 120 kvm större lounge med ny inredning och fler alternativ vad gäller arbetsmöjligheter.

Loungen kommer dessutom att utrustas med toaletter, vilket den i dagsläget saknar. Om- och tillbyggnationerna ska vara klara i juni då den 415 kvm stora loungen ska återinvigas och kommer då att kunna erbjuda en som de själv uttrycker det modern och komfortabel miljö där de resande kan jobba, ta del av förfriskningar, läsa tidningar och bara slappna av.

Som resenär kommer man även att ha möjlighet till Travel Service genom ett dedikerat självbetjäningsområde och de små loungebesökarna får en egen del av loungen, ett sk Kids Corner.

I pressmeddelandet från SAS kommenterar Stephanie Smitt Lindberg, chef för affärs- och produktutvecklingen den nya satsningen på följande sätt:

Göteborg är en viktig destination för oss och vi vill att våra kunder känner sig välkomna när de reser med oss från Landvetter. En uppgraderad lounge som erbjuder alla nödvändigheter och som dessutom ligger nära både säkerhetskontroller och gater gör att våra kunder får en mer effektiv resa när de reser med oss.

När den nya loungen öppnar framåt sommaren kommer SAS inrikesflyg att fräst avgå från gate 17 som kommer ligga mycket bättre till för loungebesökarna jämfört med den gate som gäller för inrikesflyget idag. Allt detta är möjligt sedan Göteborg-Landvetter under 2014 införde en och samma terminal för utrikes- och inrikestrafik istället för två separerade som det tidigare var. Dessutom blev det då möjligt för inrikesresenärerna att använda SAS Lounge.

SAS meddelar även i samma pressmeddelande att man under året kommer att uppdatera sitt incheckningsområde på Göteborg-Landvetter i enlighet med SAS Service Point konceptet som idag finns i Malmö, Bergen och Oslo.

Vi på Bonusfeber.se ser fram emot att följa arbetet med den förbättrade loungen i Göteborg och kommer självklart att prova den när den står färdig. Vad tycker ni som läsare om denna satsning från SAS? Kommentera gärna här under eller starta en tråd i vårt forum.

Foto: SAS

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *