SAS EuroBonus Diamond medlemmar får gratis dryck ombord

Som EuroBonus-chefen, Nils Lindhe, avslöjade exklusivt för Bonusfeber.se’s läsare i början av februari, så inför nu SAS gratis dryck till EuroBonus Diamond kunder oavsett vilken klass de reser i. 

Här på Bonusfeber.se kunde vi igår skriva om att man för att slippa betala för dessa dryckesvaror, så skulle man hämta ett klistermärke hos SAS och bära detta synligt. Detta var naturligtvis ett aprilskämt.

Det är däremot helt korrekt, att från 1 april 2015, så kommer Diamond-medelmmar i EuroBonus att få gratis dryckesvaror – även när de flyger SAS Go (economy class).

Bonusfeber.se kan här berätta exakt vilka regler det är som gäller:

Som utgångspunkt får Diamond-medlemmar gratis dryckesvaror. Det är inte angivet någon begränsning av detta. Dessutom får en eventuell medresenär också gratis dryck. Reser du med din närmaste familj, så gäller detta erbjudande för upp till fyra familjemedlemmar.

Undantaget är inrikesflygningar, där detta erbjudande inte gäller drycker med alkohol. På alla andra rutter ska det enligt våra upplysningar inte vara några begränsningar på vilka och hur många dryckesvaror man kan välja.

Då det fortfarande inte är möjligt för kabinpersonalen att se din Diamond-status på passagerarlistorna, så ska du ta med ditt medlemskort i fysisk form eller eventuellt kunna uppvisa det genom appen. Ett Diamond Smart Pass borde också vara tillräckligt.

Men tänk på att du själv ska kunna visa att du är Diamond-medlem för att vara säker på att du gratis dryckesvaror ombord.

Utöver dryckesvarorna ombord, så kommer Diamond-medlemmar också från och med igår att få använda sig av SAS loungerna vid ankomst.

Foto: SAS

Artikeln är ursprungligen skriven av Flemmning för Bonusfeber.dk

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *