SAS inviger linjen till New York från Göteborg

SAS utökar sitt kunderbjudande till New York och startar direktlinje till Newark Liberty International Airport i New York från Landvetter flygplats. Första flygningen sker idag, den 28 april.

Den nya linjen gör det möjligt för invånare i Göteborg att flyga direkt till New York tre gånger i veckan med det senaste tillskott till SAS flygplansflotta – Airbus A321 Long Range – som erbjuder ett bekvämare och mer hållbart sätt att resa.

Den nya linjen är ett komplement till SAS fyra linjer till New York som finns idag och med den nya linjen kommer SAS att erbjuda totalt fem dagliga avgångar från Skandinavien till New York.

Vi  är glada att idag för första gången på 40 år återigen kunna erbjuda en direktlinje mellan Göteborg och New York. Vår A321LR tillåter oss att göra världen kan bli ännu mer tillgänglig för andra städer än våra huvudstäder och erbjuder ett lika bekvämt sätt att resa på som i våra större långlinjeflygplan samtidigt som det är ett flygplan som bidrar till minskade utsläpp.

Anko van der Werff vd och koncernchef för SAS.

Frekvens 3 gånger i veckan
Utresa Ons/fre/sön
Hemresa Tis/tors/lör
Första flygdatum hemresa 27 April
Första flygdatum utresa 28 April

Linjen kommer att trafikeras under sommaren 2023 för att sedan komma tillbaka till sommaren 2024.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *