SAS med eget öl i Business Class

Från och med måndag kan SAS kunder i Business Class på långlinjerna njuta av en ny och speciellt framtagen öl som bara finns ombord på SAS. Det är bryggeriet Mikkeller som tillsammans med SAS har utvecklat ölen med namnet Sky-High Wit. 

Vi har låtit våra kollegor på Bonusfeber.dk (vilka är bättre på att uttala sig om öl än danskar?) testa ölet och återkommer snart med en recension av denna nya Wit öl.

Redan nu kan vi avslöja att det är ännu en specialutvecklad SAS-öl på väg till Passagerarna på Business Class, nämligen en Sky High Lager öl, som just nu håller på att bryggas hos Mikkeller Bryggeriet.

Burken till denna är i samma flotta design, som Sky High Wit och ser ut såhär:

Sky High Lager - specielbrygget til SAS af Mikkeller Bryggeriet. Kan fåes ombord på Business Class på SAS i løbet af efteråret. Foto: Mikkellers Facebook side.

Följ med här på Bonusfeber.se under kommande dagar för att läsa om vad vi tycker om Sky High Wit. Vi går också lite mer in på djupet med historien bakom bryggeriet samt den speciella designen på burkarna. Med lite tur får vi också möjligheten att provsmaka den nya Sky High Lagern när den är färdig.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *