SAS öppnar ny linje till Warszawa från Stockholm

Från och med den 1 maj 2020 kommer SAS att flyga direkt från Stockholm till Warszawa.

Den nya rutten från Stockholm, Arlanda, ökar tillgängligheten till en av de viktigaste knutpunkterna i regionen och kompletterar den redan befintliga SAS-linjen från Köpenhamn till Warszawa.

Den nya rutten kommer att trafikeras två gånger dagligen på vardagar, med en tidtabell som passar affärsresenärer, och dessutom en gång på söndagar. Biljettförsäljningen börjar den 3 februari 2020.

Vi gläder oss åt att kunna erbjuda ytterligare en linje, direkt från Arlanda, med en attraktiv tidtabell som ansluter Warszawa med Skandinavien. Banden mellan de båda regionerna är starka, och vi är mycket glada över att kunna öka vårt utbud det stora antalet affärsresenärer som reser mellan Polen och Sverige.

Karl Sandlund, EVP Commercial

Resenärer som flyger med SAS kan frivilligt välja att köpa biobränsle och på så sätt bidra till att minska de klimatpåverkande koldioxidutsläppen med upp till 80 procent. SAS koldioxidkompenserar även för alla EuroBonus-medlemmars biljetter.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *