SAS Sänker priserna på bonusbiljetter

Sedan introduktionen av det nya EuroBonus har det skett massor av ändringar och justeringar i programmet. En av ändringarna var att poängintjäningen sänktes kraftigt. Det finns dock någonting positivt också.

SAS har i dag introducerat en ändring till passagerarnas fördel. Man har nämligen valt att sänka priserna på bonusbiljetter till sydligaste delarna av Europa, Georgien och Island, alltså en sammanslagning av EU1 och EU2. Biljetterna till EU2 kostar nu 30.000 poäng mot tidigare 40.000.

Har du redan beställt bonusbiljetter till ett av de berörda länderna kan man fortfarande avbeställa dem och beställa om till det nya priset. SAS lovar dock inte att det finns platser på alla avgångar och vi rekommenderar därför kontakt med SAS först.

Från Bonusfebers synvinkel är det en positiv utveckling och ett steg på vägen att göra programmet mer överskådligt. Sammanslagningen av EU1 och EU2 är en ändring som länge har varit önskad och det är trevligt att SAS lyssnar på sina kunder.

Nya zoner och priser blir följande:

Skærmbillede 2015-01-08 kl. 11.21.51 Skærmbillede 2015-01-08 kl. 11.22.08

Läs mer HÄR

De nya priserna gäller redan från och med idag den 8/1

 

Diskutera SAS EuroBonus i forumet

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *