SAS tvingas temporärt avbryta försäljning av biljetter till Hong Kong

SAS har temporärt tvingats avbryta försäljningen av biljetter på den nya linjen till Hong Kong. Orsaken skall vara att alla tillstånd inte är på plats.

Det var i torsdags, den 29/1 som försäljningen av biljetter till den nya linjen, med premiär 10/9, startade. Men enligt vad man har kommunicerat ut till sina försäljningskanaler måste man avbryta försäljingenen temporärt.

Enligt SAS själva beror det på att man väntar på ett formellt godkännande som måste vara på plats innan försäljningen kommer igång igen och man räknar med att detta sker inom 14 dagar.

Redan under Chatten med Nils Lindhe igår uppmärksammade en deltagare att Hong Kong inte var bokningsbar och fick ett svar att den snart skulle vara tillgänglig för bokning.  Försöker man boka idag via SAS.se får man bara upp alternativ via Peking eller Shanghai med SAS och Cathay Pacific.

 

 

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Marie says

    Gjorde man inte bort sig i samband med lanseringen av san Francisco då man lanserade utan att ha förhandlat med flygplatsen först?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *