När kommer SAS nya kabin och WiFi?

Spekulationerna om när SAS introducerar sina nya kabiner har varit många och SAS håller det som en väl bevarad hemlighet. Bonusfeber.se lägger sitt bud på när du kan se den första maskinen med ny kabin i trafik.

SAS nyligen meddelat resebyråer och övriga försäljningskanaler att det från och med den 17/2 2015 introduceras WiFi på långlinjerna och det tar vi även som en signal att det är då första maskinen sätts i trafik. Erik Viking som just nu får den nya kabinen installerad i Zürich är också det enda flygplanet i långlinjeflottan som hittills har fått WiFi ombord. SAS gör nämligen installationen i samband med kabinuppgraderingen.

Gratis WiFi i Business, Plus och för statuskunder

SAS meddeler även sina försäljningskanaler att WiFi ombord blir gratis för passagerare i SAS Business och SAS Plus samt för EuroBonus Gold, Diamond och Pandion kunder.

Passagerare i SAS Go (Economy) utan status får betala en avgift för användandet av WiFi anslutningen. Prissättningen är dock inte ännu känd.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *