Checka in redan när du köper din biljett med Iberia

Är du typen som verkligen inte tycker om att tillbringa lång tid på flygplatsen innan avgången eller glömmer du att checka in online för att välja sittplats? Nu lanserar Iberia möjligheten att checka in redan när du bokar biljetten. 

Från början provades konceptet på linjerna Madrid-Bilbabo och Madrid-Palma de Mallorca och testet har slagit ut såpass väl att man nu lanserar det på så gott som alla linjer. I mailet med bokningsbekräftelsen hittar du  en länk som låter dig checka in på flighter som avgår mellan två dagar och fem månader fram i tid.  Den nya tjänsten är tillgänglig via Iberias hemsida på en stor del av bolagets nätverk, inklusive linjer som flygs av Iberia Express och Iberia Regional däribland Stockholm och Köpenhamn. Undantagen är Storbritannien, USA och en rad centralamerikanska länder på grund av myndighetsbegränsningar.

Det är ett intressant nyhet som Iberia kommer med och förenklar helt klart resan för många som tycker om att klara av administrativa bitar av resan i god tid före avgång. Då detta är en standardlösning som Amadeus levererar är det inte otänkbart att vi kommer få se fler bolag införa liknande lösningar i framtiden.

 

Huvudbild: Adrian Pingstone/Wikimedia Commons

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *