SAS: Vi öppnar lounger under hösten

Slutligen finns det några nyheter från SAS om ett återupptagande av sina lounger. Medan de flesta av deras konkurrenter redan har öppnat lounger, har SAS varit helt tyst i frågan. Men nu har vi något nytt.

I dag meddelade SAS att de arbetar för att öppna sina lounger under hösten. Detta är goda nyheter och verkligen första gången vi får sätta en tidshorisont på det. Vi har frågat om det kontinuerligt under de senaste veckorna, men det har varit radiotystnad.

I ett meddelande från Markus Ek, Vice President för Global Sales i SAS, sägs att loungerna i Köpenhamn, Stockholm och Oslo kommer att starta först och att detta kommer att ske gradvis under hösten.
Dessutom arbetar vi för att återuppta vår SAS Lounger så att du kan åter läsa e-post, få en bit att äta eller koppla av i väntan på din flygning. Öppningen sker gradvis under hösten, och vi börjar med Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Mer information om detta kommer i september.
Markus Ek, Vice President Global Sales

Vad sägs om Fast Track och catering

Vi har därför fått en uppfattning om när SAS kommer att återgå till en mer normal operation. Men vi saknar fortfarande nyheter om när Fast Track öppnas och catering ombord på flygplanet kommer att återinföras. Återigen ligger SAS Plus produkten långt efter konkurrenterna. Både KLM, British Airways och Lufthansa Group har länge haft full catering på sina premiumprodukter i Europa.

Det finns fortfarande inget nytt med SAS Fast Track. Foto: Henrik Olsen

Vi korsar fingrarna för att det kommer att hända snart – just nu känns det som att det är en del av sparplanen att hålla den stängd så länge som möjligt. När allt kommer omkring är detta mycket fel eftersom kunder köper produkter från SAS som för närvarande inte längre innehåller viktiga delar. Detta utan att priset hade sänkts.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *