Singapore Airlines är världens bästa flygbolag

Singapore Airlines (SIA) har utsetts till ”Världens bästa flygbolag” vid 2023 års Skytrax World Airline Awards. Detta är femte gången Singapore Airlines vinner den prestigefyllda utmärkelsen.

SIA har uppmärksammats i fyra kategorier i årets Skytrax Awards. Förutom att ha utsetts till ”Världens bästa flygbolag” har SIA fått utmärkelser i kategorierna ”Bästa flygbolag i första klass”, ”Bästa bekvämligheter i första klass” och ”Bästa flygbolag i Asien”.

SIA:s dotterbolag Scoot utsågs till ”Bästa lågprisflygbolag för långdistansflygningar” och kom även på andra plats i kategorin ”Världens bästa lågprisflygbolag”.

Skytrax Awards baseras på betyg från mer än 20 miljoner resenärer. Resenärerna representerar mer än 100 olika nationaliteter och har betygsatt mer än 325 flygbolag mellan september 2022 och maj 2023.

Singapore Airlines vd Goh Choon Phong tog emot utmärkelsen ”World’s Best Airline” i Paris den 20 juni 2023.

Den här utmärkelsen är ett bevis på våra medarbetares anda och engagemang. De har arbetat hårt för att se till att SIA var redo att möta efterfrågan och betjäna våra kunder när resebranschen återhämtar sig efter pandemin. Dessa ansträngningar har gjort det möjligt för oss att gå starkare och bättre ur pandemin som det ledande internationella flygbolaget.

Goh Choon Phong, vd Singapore Airlines.

I Norden, där Singapore Airlines flyger fem gånger i veckan från Köpenhamn till Singapore, är utmärkelsen en källa till glädje och stolthet:

Vi är både ödmjuka och stolta över att ha tilldelats titeln ’Världens bästa flygbolag’ av Skytrax. Utmärkelsen bekräftar vår position som det föredragna flygbolaget bland resenärer även i Norden, och det uppmuntrar oss att fortsätta att betjäna våra passagerare på högsta nivå. Vi kommer att fortsätta att förnya oss och investera i produkter och tjänster som säkerställer en reseupplevelse i världsklass för våra kunder.

Muhammad Raimi, General Manager, Singapore Airlines Nordics.

Edward Plaisted, VD för Skytrax:

Det är en fantastisk prestation för Singapore Airlines att erövra utmärkelsen ”Världens bästa flygbolag 2023”. Singapore Airlines uppnådde också toppresultat i många andra kategorier, höjdpunkten var erkännandet av deras First Class som världens bästa. Vi gratulerar Singapore Airlines och hoppas att detta blir en källa till stolthet och tillfredsställelse för både ledning och personal.

Edward Plaisted, VD för Skytrax

Foto: Singapore Airlines

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *