Sommarlinje till Prag från Linköping och Växjö

I sommar kommer Smålänningar och Östgötar komma närmare Prag då CSA startar en sommarlinje från Linköping och Växjö till den Tjekiska huvudstaden. 

Det blir en avgång varje måndag och fredag mellan den 29/6 och 28/8. Linjen kommer flygas med en ATR72.

”Det är otroligt roligt och vi har länge tittat på destinationen Prag. Det är en destination som står högt upp på önskelistan för privat-/weekendresor och vi hoppas att många Kronobergare tar chansen att uppleva denna fantastiska stad nu när vi får den. Dessutom är detta ett nytt spännande koncept där Växjö Småland Airport samarbetar med Linköping City Airport och vi ser fram emot att utveckla det samarbetet framöver, säger Ulf Axelsson, Vd Växjö Småland Airport.”

Linjen ger goda förbindelser ut i CSAs nätverk från Prag och tack vare medlemskapet i SkyTeam kommer man att kunna tjäna bonuspoäng i alliansens program, däribland FlyingBlue.

Återigen ser vi att regionalflygplatser får egna linjer ut i världen och som vi har skrivit tidigare tror vi på att vi kommer få se mer av detta framöver från andra flygplatser.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *