Sommarshopping med SAS EuroBonus

Under sommaren finns det för närvarande många extra bra kampanjer på SAS Online Shopping. Gör som tusentals andra EuroBonus-medlemmar och tjäna poäng när du handlar online.

 

Lusten att resa är större än någonsin tidigare och möjligheterna att komma igång är äntligen verklighet. Så varför sötar du inte ditt liv och tjänar poäng för din nästa semester? Just nu har SAS Online Shopping extra många attraktiva kampanjer som gör att du och din familj kan tjäna värdefulla poäng för resan.

 

Den här veckan kan du till exempel tjäna dubbla poäng för läckra trådlösa högtalare från SONOS, färska matlådor från MarleySpoon eller uppdatera din garderob på ELLOS eller Care of Carl. Se aktuella kampanjer här.

 

Via plattformen kan du handla i mer än 400 butiker och tjäna upp till 100 poäng per 100 SEK. Du hittar också ett brett urval av matlådor, mobilföretag och streamingtjänster där du tjänar ett fast och attraktivt antal poäng.

 

För att tjäna poäng loggar du bara in med din EuroBonus-inloggning, hittar dina favoritbutiker och handlar. Då får du automatiskt ett e-postmeddelande när köpet registreras och igen när poängen har betalats ut till ditt konto.

 

Det är inte ett krav att ha ett SAS Mastercard / AMEX, men om du använder detta för att betala med tjänar du helt enkelt ytterligare poäng.

 

Gå enkelt framåt med SAS Online Shopping via någon av länkarna nedan:

 

 

Vi önskar dig Happy shopping och ett Gott sommar!

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *