Göteborg Landvette: easyJet lanserar ny direktlinje till Mallorca i sommar

Mallorca Shop

easyJet återvänder till Göteborg Landvetter Airport efter en tids uppehåll med en ny flyglinje till Palma de Mallorca.

Efter en tids uppehåll på grund av pandemin återkommer easyJet till Göteborg Landvetter Airport med en ny direktlinje till Palma de Mallorca under sommaren fram till hösten. Sedan tidigare trafikerar easyJet Berlin, en linje som de planerar att återuppta under sensommaren. I tillägg till den nya förbindelsen från Göteborg Landvetter, lanserar easyJet samtidigt en ny direktlinje till Malaga samt till Palma de Mallorca från Stockholm Arlanda Airport.

Vi välkomnar easyJet tillbaka till Landvetter och är förstås väldigt glada för den utökade tillgängligheten som blir viktig i återstarten efter pandemin i hela Sverige. Att man vågar expandera och satsa efter dessa tuffa tider är ett tydligt tecken på den svenska marknadens starka position. Mallorca är en av svenskarnas populäraste resmål både för att fira semester eller hälsa på nära och kära och vi vet att många just nu längtar efter att resa och mötas.

Vaccinationstakt och reserestriktioner är avgörande för återhämtningen både i Sverige och världen och vi ser fram emot att situationen tillåter våra resenärer att göra sig redo att resa igen.

Anna Strömwall, Flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Med start den 21 juli och till slutet av oktober kommer easyJet att trafikera Göteborg Landvetter Airport (GOT) – Palma De Mallorca Airport (PMI) två gånger i veckan på onsdagar och söndagar. Det finns andra operatörer på sträckan.

Vi vet att våra kunder inte kan vänta med att utforska Europa, fly till solen eller återförenas med vänner och familj, så vi har adderat en ny linje till Palma de Mallorca för att ytterligare stärka vårt erbjudande från Göteborg som redan ansluter till Berlin, och ger kunderna ännu fler valmöjligheter.

Vi fortsätter att ha några av de mest flexibla villkoren som finns för närvarande, så att kunderna kan boka med tillförsikt och ändra sina planer om de behöver det, för att göra resandet så enkelt som möjligt i sommar och höst.

William Vet, Country Manager på easyJet.

Biljetter finns till försäljning. För mer information om flygbolaget: www.easyJet.com.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *