Special event: Singapore Airlines serverar fly mat i danska Michelin restaurant “Kokkeriet” och du kan komma med

Vi fortsätter framgången och gör ytterligare ett speciellt evenemang med Singapore Airlines. Den här gången flyttar vi in ​​i Michelin-stjärniga restaurangen Kokkeriet, som kommer att laga mat för dig som du aldrig har smakat tidigare. Platserna är begränsade, så skynda dig att boka plats.

Med denna speciella lunch på Kokkeriet tar vi dig med på en resa genom flygmaten som Singapore Airlines serverar dig i deras Business Class från Köpenhamn och till Singapore. Istället för att sitta i en av deras underbara Business Class-platser flyttar vi in ​​i Kokkeriets lokaler och äter en lunch med Singapore Airlines som tema.

Den Michelin-stjärniga restaurangen Kokkeriet i Köpenhamn, där du serveras flygplanmat.

Singapore Airlines och Kokkeriet har ett samarbete där ett antal rätter har skapats, som Singapore Airlines serverar ombord på flygplanet. Du får den här historien under denna lunch.

Vi kryddar också lunchen med andra saker som ger dig upplevelsen att vara på en resa med Singapore Airlines.

Boka innan det är för sent

Vårt senaste evenemang var fullbokat på under 2 timmar och vi förväntar oss att det här evenemanget snart kommer att vara fullbokat.

Huvudrätten från Kokkeriet som serveras ombord Singapore Airlines: Stekt fläsk av confiterad fläskbröst med persiljasås och rabarbergelé. Foto: Singapore Airlines

Priset för denna mycket speciella lunch i samarbete med Singapore Airlines och Kokkeriet är DKK 695, – per person. Du köper dina drycker på dagen och Kokkeriet har lovat att de gör både en vinmeny och en juice-meny som passar maten.

Samtidigt stöder du några av de företag som kämpar en tuff kamp. Förutom Singapore Airlines är det naturligtvis Kokkeriet som kommer att få möjlighet att servera en extra runda denna lördag.

Läs mer och köp din biljett här (på danska)

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *