Star Alliance jorden runt nu även i Premium Economy

Star Alliance lanserade förra veckan en ny produkt som varit efterlängtat av många, möjligheten att köpa en jorden runt biljett i Premium Economy.

Precis som med övriga jorden runt produkter erbjuder man tre olika alternativ, 29.000, 34.000 eller 39.000 miles

I ett pressmeddelande säger Horst Findeisen, VP Commercial and Business Development hos Star Alliance att:

 “Med 11 av våra medlemsbolag som nu erbjuder en dedikerad Premium Economykabin, är vi glada att kunna erbjuda våra kunder möjligheten till extra komfort på sina resor runt jorden.”

Följande bolag är nu bokningsbara i den nya kategorin: Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, EVA Air, Lufthansa, LOT Polish Airlines, SAS, Singapore Airlines, THAI and Turkish Airlines. För att skapa bättre flexibilitet i resande kan man kombinera resan med bolag som inte erbjuder en Premium Economy produkt, men då blir man placerad i ekonomiklass vilket är värt att tänka på vid bokning.

I och med detta finns det inte mindre än 17 olika möjligheter att boka en jorden runt resa med Star Alliance men gemensamt för alla är att värdet är bättre än att boka respektive segment separat. För att sätta ihop din egen jorden runt resa börja med att besöka https://www.staralliance.com/en/fares/round-the-world-fare eller kontakta ditt flygbolag direkt. På alla jorden runt resorna tjänar du poäng i det Star Alliance program du själv väljer och dessa räknas mot Star Alliance Gold status.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *