Ta med julgranen på airberlin

Specialbagage brukar ofta bli en dyr historia när Du skall ut och resa. Men en del bolag tänker smart. Hittar du den perfekta julgranen men skall fira jul på annan ort låter airberlin dig ta med julgranen utan extra kostnad som specialbagage. 

Det är andra året i rad det tyska flygbolaget låter sina passagerare ta med sig en julgran gratis som specialbagage. Enda kravet är att det bokas minst 48 timmar innan avgång via bolagets servicecenter. Erbjudandet gäller även på bolagets långlinjer och här bör man dock vara uppmärksam på vilka tullregler som gäller då långt i från alla länder utanför EU tillåter införsel av växter.

Står den perfekta granen hemma, men julen skall firas på annan ort, finns det med andra ord en lösning på en av alla utmaningar inför julen. Hur många som nyttjar möjligheten sägs inte men enligt bolaget skall detta vara en populär tjänst, speciellt på linjerna till Spanien.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *