Tjäna 10,000 EuroBonus extrapoäng med The Economist

En av alla kampanjer som tidigare har varit rätt så populär för att enkelt tjäna en vettig mängd EuroBonuspoäng har nu återvänt. Tjäna upp till 10,000 poäng genom att teckna en prenumeration på The Economist. 

 Till och med den 31 oktober 2014 har du återigen möjligheten att tjäna 10,000EuroBonuspoäng om du tecknar en prenumeration på The Economist. Det är nästan tre gånger så mycket som normalt.

Economist EuroBonus

Enligt villkoren gäller erbjudandet enbart för nya prenumerationer men exakt hur man definierar detta är något oklart. Det är inte ovanligt att “nya prenumerationer” är personer som inte har prenumererat på t.ex. 12 månader. Om du tidigare har haft en prenumeration på The Economist är det kanske en god idé att kontakta dem för att undersöka detta.

Det finns olika prenumerationsformer och antalet EuroBonuspoäng du tjänar beror på vilken du väljer:

Economist EuroBonus Kampagne

För att tjäna 10,000 poäng krävs det alltså en prenumeration på både den tryckta och digitala utgåvan. Priset i svenska kronor är ca 2,100 för ett år eller ca 21 öre per poäng.

Beställ via denna länk

TERMS & CONDITIONS FOR THIS OFFER

• The Economist is published in English
• The offer is valid for new subscriber only worldwide, regardless of residence
• Your Extra points will be on your account after four (4) weeks
• This offer cannot be cancelled and is non-refundable

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *