Tjäna bonuspoäng på dina julklappar del 1

Även om vädret är milt för årstiden är det ett faktum att julen närmar sig med stormsteg. I flera butiker har vi redan börjat att se tecken på julhandel. Men visste du att det är lätt att tjäna rätt så många bonuspoäng genom att handla rätt?

Framöver kommer vi att komma med flera julklappstips som hjälper dig att fylla ditt EuroBonuskonto.

Här kommer de första tipsen:

Använd kreditkort

För det första är det som i alla andra fall, en bra idé att använda ett kreditkort för betalning som också ger dig poäng.

Läs mer om vilka kort som hjälper dig att fylla på EuroBonuskontot här.

Apple-produkter

Om julklappsinköpen inkluderar produkter från Apple såsom en iPad, iMac eller liknande, kom ihåg att beställa via SAS Online Shopping Portalen där du länkas vidare till Apples hemsida. Här får du produkterna levererade hem till dörr och i tillägg tjänar du 10EuroBonuspoäng per 100 kronor du handlar för.  Läs mer om EuroBonuspoäng vid köp av Appleprodukter här . Var uppmärksam på att du inte får några EuroBonuspoäng vid köp av iPhone 6 Plus.

Indkøb af en nye iPhonbe eller andre Apple-produkter via SAS Online Shopping giver flere bonuspoint på kontoen.

Böcker

Står böcker på önskelistan är det via Adlibris du skall beställa. I tillägg till ett stort urval får du 22poäng per hundra kronor du handlar för. Hittar du inte boken du söker där ger Bokus också poäng, dock “bara” 12p/100:-
Läs mer om inköp av böcker här

Mode och accessoarer

I kategorin mode och accessoarer finns det också en rad företag med produkter för både stora och små som låter dig tjäna EuroBonuspoäng. Flest poäng får du hos Timarco och Ecco som erbjuder 66p/100:-

 

ebmode

Se en rad andra onlinebutiker som ger EuroBonuspoäng genom att klicka här

 

KOM IHÅG!  Du måste vara inloggad på ditt EuroBonuskonto via SAS Onlineshopping hemsida för att få dina poäng!

 Läs del två här

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *