Uppdaterad information om Norwegians flygningar

Norwegian gör sitt yttersta för att ha hand om kunder som berörs av att bolagets Boeing 737 MAX 8 har tagits ur drift tills vidare. Flygningar kommer att slås i hop, flygplansflottan omdisponeras och passagerare bokas om till andra avgångar.

Norwegian har jobbat hårt hela natten för att hitta alternativ för de passagerare som berörs av ändringar i flygprogrammet. Vi gör allt vi kan för att hjälpa drabbade på bästa möjliga sätt och för att de ska påverkas så lite som möjligt. Status för i dag onsdag är att de allra flesta har fått hjälp och vi jobbar nu med att ge bra alternativ till de som ännu inte har bokats om.

Alla passagerare som berörs av detta blir kontaktade direkt via sms. Det är viktigt att alla andra passagerare förhåller sig som vanligt. Vi slår ihop flygningar vilket innebär att de allra flesta som berörs får en ny avgångstid samma dag. För detaljer om specifika flygningar kan man även gå in på vår hemsida och kolla på ”Är flyget i tid”. Kunder som ändå behöver komma i kontakt med Norwegian kan göra det via chat, sociala medier eller på telefon +47 21 49 00 15.

Totalt har 18 flygningar till/från Arlanda ställts in idag.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *