Nyhet! Chromecast på 15 av Vings koncepthotell till sommaren 2019

På 15 av Vings egna koncepthotell kommer gästerna att kunna streama sina favoritprogram via Chromecast till sin Tv i sommar.

Det är på Vings familjehotell Sunwing Family Resorts och på vuxenkonceptet Sunprime Hotels som Chromecast har installerats. 

Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving säger:

Det känns roligt att vi kan erbjuda detta på ett flertal av våra allra mest populära hotell. För oss som företag är det viktigt att hänga med i den teknologiska utvecklingen och att vi kan erbjuda våra kunder innovativa lösningar. I Svenskt Innovationsindex, ett nytt index som sätter fokus på innovation ur ett kundperspektiv, rankades Ving nyligen topp tio bland svenska företag.

Med Chromecast kan man enkelt streama innehåll från mobil , dator, plattor etc. till rummets Tv. Det gör att man kan titta på sitt favoritprogram, se en film, lyssna på musik och barnen kan se vad de vill även under semestern.

Till sommaren 2019 finns Chromecast installerat på utvalda rumstyper på Vings Sunwing-hotell på Cypern, Mallorca (två hotell), Teneriffa, Kreta, Rhodos, Gran Canaria samt i Turkiet och Thailand (två hotell). De Sunprime-hotell där Chromecast finns installerat ligger på Mallorca, Rhodos och på Gran Canaria (två hotell). 

Foto: Eric Josjö

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *