Välj flygplansmaten i förväg hos British Airways

British Airways (BA) har just nu en testperiod med förhandsbeställning av matval för de som reser i First, Business och Premium economy. De började med ett par destinationer och har utvidgat detta gradvis och ska vid slutet av 2015 täcka alla longhaul-destinationer med utresa från Heathrow och Gatwick.

Reser man från London Heathrow till Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Buenos Aires, Calgary, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Las Vegas, Mexico City, Montreal, Philadelphia, Phoenix, Rio de Janeiro, San Diego, Sao Paulo, Seattle, Toronto eller Vancouver kan man nu göra matvalet på förhand genom Manage My Booking på ba.com. Nya destinationer kommer fortlöpande under 2015.

Valet måste göras från 30 dagar till 24 timmar innan avresa, och valmöjligheterna består av samma alternativ man får ombord. Fördelen med att välja i förväg är att bolaget då lastar tillräckligt med mat för att du ska få det du önskar. Man måste inte välja mat i förväg, och kommer fortfarande att erbjudas tre eller fyra olika varmrätter i First och Business, och två i Premium Economy. Det är samma koncept som bland annat American Airlines har, medan en del asiatiska bolag kör på en kraftigt utökad meny man kan välja på när man beställer i förväg.

Mer om British Airways matservering kan du läsa här: http://www.britishairways.com/en-gb/information/food-and-drink

 

Källa och bild: British Airways (ba.com)

Artikeln ursprungligen skriven av AndersB för Bonusfeber.no

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *