Bo på Hilton för 25USD per natt

Detta tips visar dig hur du kan spara tusentals kronor på din nästa semester om du bor på ett hotell i Hiltonkedjan. Nu går det nämligen att köpa Hilton HHonorspoäng till halva priset!

Det hela är egentligen löjligt enkelt. Köp Hilton HHononrs poäng till halva priset och använd dessa för att betala för din nästa vistelse.

Just nu kan du köpa upp till 160.000 poäng för 800USD mot normalt 80 000 poäng för samma pris. Kampanjen sträcker sig till och med den 17/6

Hilton har en rad hotell i den lägsta kategorin som bara kostar 5,000 poäng per natt vilket motsvarar runt 25USD om du använder den här kampanjen.

Ett exempel på ett sådant hotell är utanför Kairo i Egypten:

 

Hilton Pyramids

 

Normalt sett kostar hotellet 147USD per natt om man betalar allt i förskott. Då kan beställningen inte ändras eller avbokas. Poängnätter kan avbokas upp till dagen före, något som gör att det går att jämföra med en vanlig flexibel bokning som kostar 210USD.

Hilton Pyramids 1

 

210USD mot 25USD med kampanjen motsvarar alltså en rabatt på hela 88%!

Den vakne läsare kanske ser att den avbokningsbara natten också inkluderar frukost som inte är inkluderad om du bokar med poäng, men du kan äta rätt mycket frukost för de 185USD du sparar per natt.

För 160,000 kan du få hela 32 nätter på det här hotellet. De 800USD detta kostar dig får du enkelt in genom att hyra ut din lägenhet via airbnb.com när du är ute och reser.

Om du planerar din semester just nu kan det vara värt att se om det är några Hiltonhotel dit du skall för att använda dig av knepet.,

Logga in på ditt Hiltonkonto och välj “buy points” för att använda dig av kampanjen eller klicka på den här länken

Trevlig resa!

Artikeln publicerades ursprungligen på Bonusfeber.no av Henning

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *