Bonusfebers grundare på CNN

Intresset för bonusprogram har aldrig varit större än vad det är nu och möjligheten att samla poäng till gratis upplevelser och resor är många. Men hur skall man planera sitt intjänande av bonuspoäng för att få ut så mycket som möjligt. Det har Richard Quest från CNN tittat närmare på. 

I en serie på CNN har Richard Quest kikat närmare på den intressanta bonusvärlden. Han har följt frequent flyers på s.k. “mileage runs” och pratat med några av de största experterna på området. Och vem är bättre lämpad att berätta om bonuspoäng än “The Godfather of Miles and Points”, Randy Petersen. Randy är i tillägg medgrundare av Bonusfeber och våra systersidor i USA, Milepoint.comBoardingarea.com och många fler. Randy har till dags dato tjänat ihop 23 miljoner bonuspoäng, så man kan lugnt säkra att han är en erfaren person på området.

I tillägg är han grundare av resebranschens “Oscar”, Freddie Awards, som varje år delar ut attraktiva priser till världens bästa bonusprogram. I år sker utdelningen i Atlanta i pari.

I nedanstående klipp från CNN kan du höra Randy Petersen berätta om hur man bäst optimerar sitt samlande av poäng 2015 och några av ändringarna som flygbolagen gör. 2015 är ett år med många ändringar i bonusprogrammen, speciellt i USA. Men vi förväntar oss också att dessa ändringar  förr eller senare kommer till Europa.

Inslaget visar också ett par resande med Bonusfeber på mileage runs och har kan du höra toppbloggaren på Boardingarea, Ben Schlappig, även känd som  “Lucky”(One Mile At A Time) berätta om sina erfarenheter med Bonuspoäng.

Har du problem med att se videon kan du klicka på den här länken 

 

Diskutera gärna inslaget i forumet 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *