BRA lanserar sommarlinje till Sälen från Ängelholm/Helsingborg

Inför sommaren lanserar BRA ytterligare en sommarlinje och denna gång till Sälen från Ängelholm/Helsingborg. Linjen flygs onsdagar och lördagar under perioden 6 juli till 26 juli.

BRA bedömer att efterfrågan på resor kommer fortsatt att öka successivt och att vi har hemestertider att se fram emot i sommar. Direktlinjen till Sälen adderas till direktlinjen till Visby som också ska flygas från Ängelholm/Helsingborg i sommar och är en del av den historiska satsning som BRA gör i sitt sommarprogram med bland annat sju direktlinjer till och från Visby.

Vi ser en stor efterfrågan på semestermöjligheter i Sverige och den stora sommarsatsning som turistnäringen gör i Sälen känns klockren och kul att vara med och stötta. Vi har haft en rekordstark vinter med fyra direktlinjer till den nya fina flygplatsen i Sälen så därför känns det extra kul att vi kan komma igång igen redan till sommaren med denna linje.

Martin Erkenborn, kommersiell chef på BRA.

Sälenfjällen gör inför kommande sommar en historiskt stor satsning på att locka fler besökare under barmarksperioden. Aktörerna fortsätter att göra stora investeringar och satsningar i aktiviteter som t.ex. cykling, äventyr, barnaktiviteter, hopptorn för skidor, vandringsleder och skräddarsydda barn- och familjeaktiviteter. BRAs lansering av sommarlinje från Ängelholm blir ett suveränt alternativ för de som vill ta sig hit snabbt, smidigt och enkelt.

Anders Bjernulf, vd på Destination Sälenfjällen.

Verkligen kul att BRA väljer att starta en sommarlinje till oss från Ängelholm/Helsingborg. Vi har samarbetat med BRA i många år på denna linje och det känns väldigt roligt att få erbjuda denna sommarlinje till Sälen för hela Södra Sverige.

Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

Linjen blir vår tredje direktlinje vi kommer att flyga i sommar från Ängelholm/Helsingborg vilket är väldigt roligt. Med direktlinjer under sommaren till både Sälen och Gotland i tillägg till vår åretrunt-linje till Stockholm-Bromma så ser vi fram emot att välkomna många Skåningar och Halläningar ombord.

Martin Erkenborn, kommersiell chef på BRA.

 

Tidtabell

Onsdagar:

AGH-SCR 1455-1615

SCR-AGH 1700-1820

 

Lördagar:

AGH-SCR 1055-1215

SCR-AGH 1300-1420

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *