Checka in hela vägen med SAS

Alla som reser mycket vet att SAS inte direkt har varit bäst i klassen när det gäller tekniska lösningar på sin hemsida. Sakta men säkert ser det nu ut som fler och fler möjligheter för självbetjäning dyker upp online. Nu har det blivit ännu lättare att checka in online om resan är uppdelad på två separata biljetter. 

Reser du med SAS eller Widerøe, är det nu möjligt att checka in för hela resan även på separata biljettnummer. Nu kan du nämligen checka in för bägge resorna samtidigt på SAS hemsida. För att få tillgång till detta skall du trycka på “lägg till resa” och därefter mata in ditt andra biljettnummer.

Den nya funktionen är tillgänglig för resor med med SAS och Widerøe och följande bokningar: Travel Pass med e-ticket eller vice versa. Två olika bokningar med Travel Pass och två olika bokningar med e-ticket.

Vi gläds över alla framsteg, stora som små som gör resan lite lättare och hoppas på att alla bolag fortsätter utvecklingen. Vad vill du se som skulle göra din resa lättare? Kommentera gärna.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *