Scandic med “Blixtpriser”

Vi har tidigare flera gånger skrivit om alla erbjudanden som kommer nu under lågsäsong för att locka gäster till både flyg och hotell. Denna gång är det Scandic som har kommit med en “Blixtkampanj” med attraktiva priser om du vill göra en helgtur. 

Kampanjen pågår till och med den 17/11 (måndag) på Scandics hotell i Sverige och ger en hotellweekend (fredag-söndag) från 630:- per natt under perioden 5/12 2014 – 1/2 2015 i tillägg till alla vardagar mellan den 20/12 2014 och 11/1 2015.

Hur är det då med tillgängligheten? Vi tittade på ett par helger fram till jul och lyckade hitta rum till annonserat pris på de flesta datum om man absolut inte behöver bo i centrum. Scandic Grand Central i centrala Stockholm erbjuder rum från 750:- natt vilket fortfarande får anses som ett bra pris. I Malmö till exempel är priserna ännu lägre än annonserat med priser från 500:- per natt medan Göteborg är betydligt dyrare fram till och med julhelgen.

 

Läs mer och boka hos Scandic

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *